FreeLemon videoproducties levert diverse audio-visuele diensten. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.


Mobiele Brigade

Gewapend met o.a. camera en laptop rukt de Mobiele Brigade uit voor audiovisuele ondersteuning op locatie. De specialiteit is het maken van de zogenaamde “eendagsfilmpjes”. Dit zijn korte films die in 1 dag gedraaid, gemonteerd, gepresenteerd en/of afgeleverd worden op locatie.


Deze vorm is uitermate geschikt voor het werken met groepen. De groepsleden worden uitgedaagd om zelf de inhoud van het filmpje te bedenken en uit te voeren, bijvoorbeeld naar aanleiding van een themaopdracht.

De mobiele brigade kan een bijdrage leveren in het:

 1. ontdekken en inzetten van talent

 2. prikkelen van creativiteit

 3. bevorderen van samenwerking

 4. spiegelen van gedrag


De Mobiele Brigade is zeer goed inzetbaar ter ondersteuning van:

 1. trainingen

 2. teambuilding

 3. bedrijfsuitjes

 4. verjaardagsfeesten

 5. vrijgezellenfeesten

 


Bedrijfsproducties


Voor bedrijven en stichtingen verzorgen wij diverse AV- producten, zoals:

 1. presentatie van uw bedrijf, project en/of product, bijvoorbeeld op uw website of powerpoint presentatie, zoals bijvoorbeeld de serie “Gemeente Vianen, oog voor...” of de promo van Artifex

 2. registratie van gedenkwaardige momenten voor intern gebruik, zoals bijvoorbeeld een afscheid of een bedrijfsfeest.

 3. portretten van inspirators, medewerkers, klanten, vrijwilligers, e.d. zoals bijvoorbeeld “Morren Galleries in gesprek met ...


Voor non-profit organisaties, zoals bijvoorbeeld Jongeren Actief! hanteren wij een maatschappelijk tarief.

 

Vrije Videoproducties

Dit zijn videoproducties die in eigen beheer geproduceerd, gedraaid, gemonteerd en eventueel gedistribueerd worden. Deze producties maken we veelal vanuit persoonlijke interesse, maar kunnen ook in opdracht worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de DVD 750 jaar Vianen en ToppaTours

 

Freelance montage- & camerawerk

Izak van Rij is begonnen als 2- en 3-machine editor bij het NOB en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als zeer ervaren Final Cut Pro editor. Met deze ervaring is hij sterk in lineair én non-lineair monteren. Dit maakt dat hij snel en secuur werkt. Met zijn sociale en stressbestendige persoonlijkheid draagt hij zorg voor een solide en geoliede sfeer in de montageset. 


Door zijn grote interesse voor beeld heeft Izak zich toegelegd op camerawerk. Als autodidact met inspiratie uit ons netwerk heeft Izak zich ontwikkeld als registrerend cameraman en draait o.a. op de Panasonic HVX 200.


 1. +zeer ervaren in FCP en 2- en 3-machine montage

 2. +sociaal, stressbestendig, snel en secuur

 3. +in bezit van eigen montageset en camera

 

DienstenFamilieFilms

Wilt u een gedenkwaardig moment in uw leven laten vastleggen? Wilde u altijd al een reportage maken van uw familie of een specifiek familielid, maar weet u niet waar of hoe u moet beginnen? Of wilt u tijdens een familiegelegenheid een kort maar krachtige indruk geven?

Voor particulieren bieden we:

 1. Levensloopclips die in korte tijd een overzicht schetsen d.m.v. uw aangeleverde archiefmateriaal.

 2. registratie van gedenkwaardige momenten, zoals bijvoorbeeld een familiefeest, vrijgezellendag of huwelijk, maar ook een afscheidsdienst behoort tot de mogelijkheden.

 3. Deskundige ondersteuning in het maken van familieportretten.